Genç Kızların Ölümüne Kavgası Saniye Saniye Kaydedildi!

Antalya'da genç kızların ölümüne kavgası kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Sinirli kız karşısındaki kızın kafasını defalarca kez yere vurdu.

31.10.2018-13:32 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-13:42)

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ölümüne kavga eden 2 kızın videosu görenleri şaşkına çevirdi. Darp nedeni ile yaralanan öğrenci, hastanede tedavi olmasının ardından kendisini döven kız hakkında şikayetçi oldu.

Manavgat'ta 1'i öğrenci 2 kızın ölümüne kavgası saniye saniye kaydedildi. Öne sürülene göre, aynı mahallede komşu oldukları söylenen B.Ş. ve H.Y., okullar bölgesinde Atatürk Kültür Merkezi otoparkında şimdilik bilinmeyen bir nedenden sebeple  tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönmesinin sonrasında B.Ş. bir anda H.Y.'yi saçlarından tutup yere atarken, etrafında olan diğer arkadaşlarının engellemesine karşın onları da ittikten sonra yerde yatan H.Y.'nin saçlarından tutarak kafasını defalarca yere vurdu. Yaklaşık 1 dakika devam eden tekme tokat kavganın sonrasında H.Y. yerde kıvranırken B.Ş. hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrıldı.

Olayın sonrasında H.Y.'nin ilk olarak Manavgat Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındığı, sonrasında da babasıyla beraber polis karakoluna giderek şikayetçi olduğu kaydedildi.

Diğer yandan, H.Y.'yi dövdüğü söylenen B.Ş.'nin olay yerine giden okul polisine küfür ve hakaretler yağdırdığı, okul polisinin de kendisinden şikayetçi olduğu belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal