Gazeteci Hakkı Öcal, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun En Fazla Kullandığı Kelimeleri Yayınladı

Gazeteci Hakkı Öcal, AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayınlarda en fazla kullandığı kelimeleri yayınladı. Ortaya bir hayli ilginç sonuçlar çıktı.

29.05.2019-14:46 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-18:54)

İstanbul 23 Haziran'da Büyükşehir Belediye Başkanını seçmek için sandık başına gidecek. Seçimde AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yarışacak.

İki isim de seçim çalışmaları kapsamında farklı ortamlarda kendi propandalarını yapıyor. Bunun en etkili yolu da tabiki televizyonlarda canlı yayına çıkıp derdini anlatmak.

Gazeteci Hakkı Öcal, iki adayın da canlı yayınlarda en fazla hangi kelimeleri kullandığını analiz etti. Adayların dertlerinin ne olduğunu anlamak açısından bu çalışma büyük önem arz ediyor.

YILDIRIM VE İMAMOĞLU ARASINDAKİ FARK GÖZLER ÖNÜNDE

Alınan sonuçlar oldukça ilginç oldu. AK Partili Yıldırım'ın en fazla kullandığı 3 kelime, "Biz, insan ve gençlik" oldu. Yıldırım katıldığı canlı yayınlarda en fazla bu konular üzerinde durdu.

Aynı araştırmanın İmamoğlu için olan sonuçları ise hayli farklı sonuçları ortaya koydu. İmamoğlu'nun açık ara en fazla kullandığı kelimeler "Ben ve anlamadım" oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal