Galata Köprüsü'nde İşportacılar Zabıtalara Saldırdı

Galata Köprüsü'nde su satan işportacılar tezgahlarını kaldırması için kendilerini ikaz eden zabıta birimlerine sopa ile saldırınca ortalık karıştı. Karaköy’e taşan kavgada zabıta birimleri ile olaya müdahale etmemekle suçladıkları polis arasında da arbede meydana geldi. Kavga güçlükle yatıştırıldı.

27.08.2019-11:19 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-11:13) Galata Köprüsü'nde İşportacılar Zabıtalara Saldırdı

Olay, dün saat 18.30 sularında Beyoğlu Karaköy Galata Köprüsü üstünde meydana geldi. Söylentiye göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta birimleri, köprü üstünde seyyar satıcılara dönük denetim yaptı. Burada su satışı yapan çok sayıda işportacı gören ekipler, tezgahlarını kaldırması için uyarıda bulundu. Uyarının sonrasında satıcılarla zabıta birimleri arasında tartışma çıktı.

SOPA İLE ZABITANIN KAFASINA VURDU

Tartışmanın arbedeye dönüşmesi ardından işportacılardan biri eline sopa alarak bir zabıtanın kafasına vurdu. Ortalığın bir anda karıştığı kavga, köprü üstünden Karaköy Meydanı’na taştı.

ZABITAYLA POLİS ARASINDA ARBEDE

Zabıta birimleri toplanan seyyar satıcıları durdurmakta yetersiz kalınca meydanda vazife yapan polis birimlerinden destek istedi. Polis birimlerinin üstüne yürüyen zabıta ekipleri, “Niçin adamları tutmadınız?” diyerek polisi suçladı. Polislerin iki kişi olduklarını söylemesi ardından zabıta birimleri ile polisler arasında da arbede meydana geldi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Dakikalarca devam eden kavganın sonrasında zabıtaya saldıran seyyar satıcı, polis tarafından gözaltına alınarak sopayla beraber polis merkezine götürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal