Fındık Bahçesine Diye Evden Çıkan Adam 20 Saat Sonra Yarı Baygın Halde Bulundu

İstanbul Şile'de 20 saat önce fındık bahçesine gitmek için evden çıkan yaşlı adamdan bir daha haber alınamadı. Ekipler uzun uğraşlar sonucu 79 yaşındaki adamı yarı baygın halde buldu.

25.01.2019-16:50 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-16:44) Fındık Bahçesine Diye Evden Çıkan Adam 20 Saat Sonra Yarı Baygın Halde Bulundu

Şile'de ormanlık bölgede kaybolan adam, jandarmanın yaklaşık 20 saat devam eden arama çalışması neticesinde bulundu.

ARAMA ÇALIŞMALARI ÇARŞAMBA AKŞAMI BAŞLADI

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı birimleri, Şile İlçesi Bozgoca Mahallesi'nde 79 yaşındaki Selami Soyal'ın ormanlık bölgede kaybolduğu bilgisini aldı. Fındık bahçesine gitmek için evden çıkan fakat dönmeyen Soyal için çarşamba akşamı 19.30 sularında arama-kurtarma çalışması başlatıldı.

DRONE DE KULLANILDI

Çalışmalara Jandarma Komando Birlikleri, Jandarma Asayiş Timleri, İz Takip Arama Köpek ekipleri (KİVİ), Arama Kurtarma Köpek Unsuru (ARPA) ile AFAD ve sağlık birimleri katıldı. Drone de kullanılan aramalar hemen heme 20 saat devam etti.

BAYGIN HALDE BULUNDU

Jandarma birimlerinin ısrarlı aramaları neticesinde, 79 yaşındaki Selami Soyal yarı baygın halde Harmancık Tepe bölgesinde tespit edildi. Soyal'a önce su verildi, ısınması için de bot üstüne komando kıyafeti giydirildi Askerler Soyal'ı sırtlarında taşıyarak sağlık birimlerinin yanına götürdü. Soyal ilk müdahalenin sonrasında ambulansla Şile Devlet Hastanesine gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal