FETÖ'nün 'Sözde Türkiye İmamı'nın Kızı Yakalandı!

İzmir'de, FETÖ'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında örgütün ''sözde Türkiye imamı" Mustafa Özcan'ın kızı Zehra Bozkurt'un da bulunduğu 16 şüpheli, adliyeye gönderildi.

24.10.2019-15:27 - (Son Güncelleme: 24.10.2019-15:17)

 

İzmir merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlıların içinde örgütün sözde

"Başyüceler şurası başkanı Türkiye imamı" Mustafa Özcan'ın kızı Zehra Bozkurt'un da yer aldığı 16 şüpheli, adliyeye gönderildi. Şehirde, önceki gün sabah saatlerinde yapılan ve örgütün sözde üst yöneticisi Mustafa Özcan'ın kızı Zehra Bozkurt ile iki polis memuru ve meslekten alınan bir komiser yardımcısının içinde bulunduğu 16 suçlunun emniyetteki işlemleri sonlandı."

ByLock kullanıcısı olduğu, eşinin de FETÖ soruşturması çerçevesinde tutuklu bulunduğu anlaşılan Zehra Bozkurt'un ifadesinde suçlamaları reddettiği açığa çıktı.

NE OLMUŞTU?

İzmir merkezli 4 ilde dün FETÖ'ye yönelik operasyonda haklarında yakalama kararı çıkarılan 20 zanlıdan, aralarında iki polis memuru ile meslekten ihraç edilen bir komiser yardımcısının da bulunduğu 16'sı gözaltına alınmıştı.

Yakalanan zanlılardan biri olan Zehra Bozkurt'un, örgütün sözde "Baş yüceler şurası başkanı Türkiye imamı" Mustafa Özcan'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal