FETÖ'nün Sözcüleri 24 Haziran'dan Sonra Feryat Figan

Türkiye 24 Haziran seçimlerini geride bıraktır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir zaferle çıktığı seçimlerde, üzülen taraf yine Türkiye düşmanları oldu. FETÖ üyeleri ise bu hayal kırıklıklarını ise açıkça ifade ettiler.

27.06.2018-19:00 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-19:01)

24 Haziran sonuçlarının netlemesinin sonrasında firari FETÖ’cü isimlerden de dikkat çeken mesajlar geldi.

Darbeci FETÖ’nün kaçak üyesi Tuncay Opçin sosyal paylaşım paltomu olan Twitter üzerinden şu ifadeleri kullandı:

 “Emre Uslu haklı çıktı. Hiç bir diktatör seçimle gitmedi. Ancak seçim adına da böylesi bir kepazelik yaşanmadı. MHP miting düzenleyemedi. Düzenlemedi değil, düzenleyemedi. Buna rağmen yüzde 11.’’

Bir dönem FETÖ’nün medyasında çalışan Kamil Maman ise daha büyük bir saygısızlık saldırıda bulundu. FETÖ’cü Maman, Twitter üzerinde, “Şu cümleye bitiyorum: ‘Halkın iradesine saygı duymak gerek’ Neden saygı duyayım kardeşim. Kendine muhalif herkesi tutuklayan, yolsuzluğa batmış, yalancı, hırsız ve yargılanmamak için yasaları değiştiren bir diktatörün hileyle ve adaletsiz şekilde seçilmesine neden saygı duyayım?” şeklinde konuştu.

Bugün gazetesi gibi FETÖ’cü basında görev yapan ve hakkında FETÖ suçlamasıyla yakalama kararı olan FETÖ’cü Yavuz Baydar ise “Sebebi ve yöntemi ne olursa olsun, Türkiye’de rejimin karakteri bu geceden itibaren değişmiştir. Bir yeni dönem başlıyor. Büyük resmi görmeyenin bu olağanüstü zor dönemi anlaması imkansız” ifadelerini kullandı.

Adem Yavuz Arslan da Twitter hesabı üzerinde 24 Haziran seçimlerine dair “Darbe açıklaması yandaş gazeteciye #Facetime'dan, 'Adam Kazandı' açıklaması yanaşık televizyoncuya #Whatsapp'tan. Sonuçta bütün yollar #Yenikapı'ya çıkıyor...” ifadelerine yer verdi.

FETÖ’cü ve firari olan Ergun Babahan da “Gece yarısı asker devreye girdi ve bütün partiler hizaya geldi bence” diye Twitter’dan yazdı.

FETÖ 24 Haziran seçimlerinde önce seçimlerde HDP'yi destekleyeceğini açıklamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal