FETÖ'nün Para Kasası Amerika'da Gününü Gün Ediyor

FETÖ'nün para kasası olarak bilinen Osman Nakıboğlu ve oğlu Bahaeddin Nakıboğlu'nun firar ettikleri Amerika'daki lüks hayatları dikkat çekti. Firari aile 2,5 milyon dolar değerindeki lüks evde yaşıyor.

28.07.2018-14:53 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-14:56)

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "para kasası" olarak tanınan Naksan Holding'in firari kişileri Osman Nakıboğlu ve oğlu Bahaeddin Nakıboğlu'nun Amerika'daki lüks hayatları Anadolu Ajansı tarafından görüntülendi.

2014'TE KAÇMIŞTI

FETÖ'nün geçmişten bu güne en güçlü destekçisi, Gaziantep'te sanayicilik yapan Nakıboğlu ailesinden Osman ve Bahaeddin Nakıboğlu, haklarında FETÖ soruşturması açılınca 2014 senesinde Amerika'ya firar etmişti.

2,5 MİLYON DOLAR DEĞERİNDEN EVDE YAŞIYOR

ABD'de kamuya açık internet tarama sayfalarında yer alan ayrıntılara göre firari Nakıboğlu ailesi mensupları, Kaliforniya eyaletinin "Bay Area" bölgesinde San Mateo şehrine bağlı Foster City semtinde, yaklaşık 2,5 milyon dolar değerindeki evde ikamet ediyor.

Lüks villaların yer aldığı semtte, San Francisco körfezine bağlanan ve üstünde yapay adaların yer aldığı kanal var.

12 ODALI MALİKANE!

Nakıboğlu ailesi üstüne kayıtlı görünen lüks villa ise içindeki tekne ve kayıkların olduğu kanal manzarasını gören mevkisiyle dikkati çekiyor.

Osman ve Bahaeddin Nakıboğlu'nun şu anda ikamet ettikleri kanal manzaralı villalarından önce oturduğu belirlenen ev ise Los Altos semtinde yer alırken, buranın değerinin de yaklaşık 5,5 milyon dolar olduğu tespit edildi.

Firari Osman ve Bahaeddin Nakıboğlu'nun, 7'si yatak odası olmak üzere 12 odası, 6 banyosu, 3 büyük terası ve geniş bahçesi olan iki katlı lüks villadan taşındıkları anlaşılıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal