FETÖ'den Yargılanan Eski Milli Futbolcu Ömer Çatkıç Tahliye Edildi!

FETÖ'nün futbol yapılanması davasında yargılanan eski milli futbolcu Ömer Çatkıç tahliye edildi. Çatkıç 14 aydır tutuklu bulunuyordu.

16.10.2018-16:46 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-16:41) FETÖ'den Yargılanan Eski Milli Futbolcu Ömer Çatkıç Tahliye Edildi!

FETÖ'nün futbol örgütlenmesi ile alakalı eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç ve Uğur Boral'ın da içlerinde olduğu 6 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanıklardan Ömer Çatkıç'ın tahliyesine karar verildi.

FETÖ'nün futbol örgütlenmesi ile alakalı, eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç, Uğur Boral, Ersin Güreler ve antrenör İsmail Şengül'ün, "silahlı terör örgütüne mensup olmak" suçlaması ile 15'er seneye dek hapis talebi ile açılan davanın görülmesine başlandı. İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yapılan duruşmada tutuklu sanıklar Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol ile tutuksuz sanıklar Uğur Boral, Bekir İrtegün, Ersin Güreler ve antrenör İsmail Şengül hazır bulundu.

Duruşmada kimlik belirlenmesinin sonrasında sanıkların savunmasına geçildi.

ÖMER ÇATKIÇ: BYLOCK'U ZAFER BİRYOL'UN EVİNDE İNDİRDİM

14 aydır tutuklu bulunduğunu eşi ve çocuklarından uzak olduğunu ifade eden Çatkıç, "Futbol oynadığım yılarda bazen sohbetlere gittim. Buralarda genelde dini meseleler konuşulurdu. Dinimi öğrenmek için giderdim. 17-25 Aralık'ın ardından Bank Asya'dan paramı aldım. ByLock programını Zafer Biryol'un evinde yemekte olduğumuz bir esnada indirdim. Bu programı sohbet esnasında evde olan şahsıların söylemesiyle kurdum. Programı indirdiğim esnada zannediyorum yemek falan geldi sonra konu değişti. Program üstüne konuşmadık. Bu programı daha sonra kaldırdım" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal