FETÖ'cü ve PKK'lıların Konuşmacı Olduğu Panelde İmamoğlu'na Destek Yağdı

New York merkezli Türkiye Araştırmaları Enstitüsü, ABD'de FETÖ'cülerin ve PKK destekçilerinin katıldığı bir etkinliğe imza attı. Etkinlikte Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" sloganının kullanılması ise dikkat çekti.

16.05.2019-16:59 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-17:42)

Gezi olaylarına lobi desteği veren New York merkezli Türkiye Araştırmaları Enstitüsü, ABD'de Türkiye karşıtı etkinliklere imza atmayı sürdürüyor.

Enstitü önceki gün ABD'de Türkiye'ye karşı kurulan kumpas davasında FETÖ'nün kuryeliğini yapan eski CHP milletvekili Aykan Erdemir ve HDP'nin ABD temsilcisi Giran Özcan'ın konuşmacı olarak katıldığı panel yaptı.

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun da Skype aracılığıyla bağlandığı panele terör örgütü propagandası suçlamasıyla yargılanan Cem Özatalay ile ihanet bildirisine imza koyan akademisyenleri destekleyen Ayşe Bingöl Demir, Chad Kautzer ve Sarah Clarke konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlik için yapılan afişte CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" sloganının yazılı olduğu bir görselin olması dikkati çekti.

GEZİ FİNANSÖRÜ OSMAN KAVALA DESTEKÇİLERİ

Panele konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Cem Özatalay'ın "Terör örgütü propagandası" suçlamasıyla İstanbul Adliyesi'nde 34. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı bildirildi.

Panelin ABD'li katılımcısı Prof. Dr. Chad Kautzer ise Türkiye'yi katliam yapmakla suçlayan ve terör örgütlerine destek veren bildirilere imza atan akademisyenlerin ABD'de deki sözcüsü konumunda.

Chad Kautzer de birçok defa ihanet bildirisine imza atan akademisyenler için çağrılar yaptı, çok sayıda etkinlik yaptı.

Sarah Clarke ise terör örgütlerine verdikleri destekten dolayı ihraç edilen akademisyenlere yakınlığıyla tanınıyor. Öte taraftanSarah Clarke Gezi olaylarını finanse ettiği meydana çıkan Osman Kavala için batı da başlatılan kampanyaların ateşli destekçisi olarak biliniyor.

KCK, DHKP-C ve FETÖ gibi terör örgütlerini insan hakları maskesiyle meşrulaştırmaya dönük etkinlikleriyle dikkat çeken New York merkezli Türkiye Araştırmaları Enstitüsü tarafından yapılan panelde yerel seçimler ve ihanet bildirgesine imza atan akademisyenlerin durumu görüşüldü.

Panelde konuşmacılar İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek verirken, Cumhur İttifakına dönük eleştiriler gündeme taşındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal