FETÖ'cü Ali Yazıcı Mahkemede ''Her Şey Çok Güzel Olacak'' Sloganı Attı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsünü yöneten sözde "yurtta sulh konseyi üyesi" ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski başyaveri kurmay albay Ali Yazıcı mahkeme salonunda CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun sloganını kullanarak "Her şey çok güzel olacak" dedi

22.06.2019-15:09 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-15:02)

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini yöneten kişi olarak bilinen sözde "yurtta sulh konseyi üyesi" ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski başyaveri kurmay albay Ali Yazıcı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Yazıcı, darbe teşebbüsüne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başyaveriliğini yapmaktaydı.

FETÖ'CÜ HAİNLER YAZICI ÜZERİNDEN BAŞKAN ERDOĞAN'I TAKİP ETMİŞLER  

Darbe teşebbüsünden kısa süre önce Erdoğan'ın yurt dışı yolculuklarının birinde bazı gazetecilere "Gülmeye devam edin. Haftaya darbe yaptığımızda nasıl güleceksiniz." ifadesinde bulunan Yazıcı'nın, darbe hazırlıklarından haberdar olduğu 15 Temmuz'un ardından ortaya çıktı.

1 Kasım 2015 tarihindeki genel seçimlerden sonra darbe planlamasına başlayan FETÖ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hareketlerini Yazıcı aracılığıyla takip etti.

FETÖ'CÜ HAİN ALİ YAZICI: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK  

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski yaveri, FETÖ'cü hain Ali Yazıcı'nın mahkemede hakimin son sözünüz var mı? sorusuna

“Her şey çok güzel olacak.” yanıtıyla cevap verdi. "Her şey çok güzel olacak" bilindiği gibi CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun sloganı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal