FETÖ Operasyonu ! Subaylar Gözaltı Kararı Alındı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturmasın kapsamında aralarında muvazzaf subayların da bulunduğu 53 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı

12.04.2018-08:32 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-09:23) FETÖ Operasyonu ! Subaylar Gözaltı Kararı Alındı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından İzmir merkezli 24 ilde, FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetlerindeki kripto yapılanmasına yönelik soruşturmalara devam ediliyor.

53 GÖZALTI KARARI VAR

Soruşturmalar kapsamında, etkin pişmanlık yasalarından yararlanan şüphelilerin verdikleri bilgi ve ifadeler neticesinde, daha önce haklarında herhangi bir işlem yapılmayan ve FETÖ’nün kripto yapılanması içinde yer aldığı ifade edilen 53 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.

24 İLDE OPERASYON YAPILDI

Çoğunluğu muvazzaf subaylardan oluşan zanlıların yakalanması amacı ile İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından İzmir merkezli 24 ilde eş zamanlı operasyona başlandı.

34'Ü ŞÜPHELİ YAKALANDI

Operasyonda, haklarında gözaltına verilen şüphelilerden 34'ü yakalanarak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan diğer zanlılar ise aranıyor.

 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal