FETÖ Elebaşı İntihar Girişiminde Bulundu İddiası

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminin liderliğini yapan Fethullah Gülen'in intihar girişiminde bulunduğunu iddia etti. Uğur, yazısında Gülen'e ait olduğunu belirtilen bir fotoğrafa da paylaştı

11.06.2019-10:54 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-13:57) FETÖ Elebaşı İntihar Girişiminde Bulundu İddiası

FETÖ içinde Gülen'den sonra sözü geçen en yetkili kişi olarak bilinen Mustafa Özcan'ın Gülen'in talimatlarına uymadığı, ikilinin Ramazan ayı öncesinde tartıştığı iddia ediliyor.

Fuat Uğur, Türkiye gazetesinde "Fetullah Gülen neden intihar girişiminde bulundu?" başlığı ile yayımlanan yazısında, Gülen'in tartışma esnasında Özcan'ı kendi ölümüyle tehdit ettiğini aktardı.

Daha önce FETÖ'de önemli görevler almış olan Ümit Akdemir'in içeriden edindiği bilgileri yazısında geçiren Uğur, yazısına şu şekilde devam etti:

İLAÇLARINI YÜKSEK DOZDA ALARAK İNTİHAR GİRİŞİMDE BULUNDUĞU SÖYLENİYOR  

"Ancak son gelen bilgi inanılmazdı. Fetullah Gülen dediğini yapmış ve intihar girişiminde bulunmuştu. Ancak kurtarılmıştı. Ümit’e ulaştırılan aşağıdaki fotoğraf intihardan kurtarılan Fetullah’ın eli. Serum takılmış ve uzun süre kaldığından dolayı da morarmış bir el.

Peki Fetullah Gülen nasıl intihar girişiminde bulunmuştu? Bu, inancına aykırı değil miydi? Sonuçta ayaküstü bin tane takiyye yapıp buna da bir kılıf bulabilirdi ama yine de intihar Müslüman olan için kesinlikle yasaklanan bir eylem. Başkasını öldürmekten daha ağır bir günah.

Ümit Akdemir FETÖ elebaşının günde sayısı belirsiz derecede çok kullandığı ilaçlarından bol miktarda alarak intihara teşebbüs ettiğini tahmin ediyor. Çünkü Fetullah cehennemde intihar eylemini gerçekleştirdiği yöntemle ceza göreceği bilgisiyle kendini bu konuda da garantiye aldı. Lâkin Fetullah’ın intiharı fark edildi ve müdahale edildi. Ramazan ayı da bu nedenle nekahetle geçti.

YİNE KIYAFET MESAJI: BU SEFER KEFENLE   

Aradan epey zaman geçtikten sonra Fetullah Gülen’in ilk Bamteli konuşması Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınlandı. Normalde 35-40 dakika olan Bamteli konuşması ilginçtir sadece 5-6 dakikaydı.

Fetullah bembeyaz bir kıyafetle çıkmıştı bu kez.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal