FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen, Sağlık Sorunları Nedeniyle Söyleşi Dahi Yapamıyor

Reuters haber ajansı geçtiği bir haberde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ile ilgili dikkat çeken bir detay verdi. Haberde Gülen'in sağlık sorunları nedeniyle söyleşi isteklerini dahi kabul edemediği bildirildi.

19.01.2019-10:45 - (Son Güncelleme: 19.01.2019-10:39) FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen, Sağlık Sorunları Nedeniyle Söyleşi Dahi Yapamıyor

Uluslararası Reuters haber ajansı, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in “manevi oğlu” olarak bilinen Enes Kanter hakkında geçtiği haberde dikkat çeken bir ayrıntıya yer verdi.

Haber, Enes Kanter’in Interpol'de kırmızı bülten çıkarılması ve Türkiye'ye iadesi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın girişimde bulunmasının sonrasında ABD Başkanı Donald Trump'tan destek istemesiyle ilgiliydi.

Ancak haberde Gülen’in sağlık durumu ile alakalı da ciddi bir bilgi verildi. Haber ajansı, Fethullah Gülen ile söyleşi yapma başvurularının, Gülen'in yardımcılarından Alp Aslandoğan tarafından e-posta yoluyla geri çevrildiğini duyurdu. E-postada ise "Gülen'in devam eden sağlık problemleri sebebiyle söyleşi isteklerini karşılayacak durumda olmadığının" söylendiği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal