Feci Kaza! Çocukların Oyunu Hayatını Aldı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, bir grup çocuğun oyun oynamak amaçlı yuvarladığı kamyon lastiği, yol kenarında yürüyen Gülbade Kevik ve Dilber Karataş'a çarptı.

06.11.2019-18:47 - (Son Güncelleme: 06.11.2019-18:42)

Yaşanan olay, geçen pazartesi günü Gümüşpala 7084 Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, üç çocuk, buldukları bir kamyon lastiğini oyun oynamak amaçlı yokuş aşağı yuvarladı. Yuvarlanan lastik, kaldırımda duran Gülbade Kevik ve Dilber Karataş'a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Kevik ve Karataş dengesini kaybedip yere yığıldı. Kafasının üzerine düşen Kevik, kanlar içinde yerde kaldı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Acil Sağlık görevlilerinin yaptığı müdahalede ağır yaralandığı belirlenen Kevik ve ayağından yaralanan Karataş, hastaneye götürüldü.

Kevik, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çocukların yaşlarının küçük olması sebebiyle ifadelerinin alınamadığı bildirildi.

ÖNLEM ALINMASINI İSTİYORUZ

Gülbade Kevik'in komşuları, yokuştan sürekli olarak çeşitli maddelerin aşağıya atıldığını ifade etti. Zaman zaman yokuş sebebiyle kazaların yaşandığını belirten Fatma Çetin, "Çarpmanın etkisiyle büyük bir gürültü koptu. Ben de gürültüyü duyduktan sonra pencereye çıktım. Gülbade ablayı yaralı görünce hemen ambulansı aradım. Hastaneye gittikten birkaç saat sonra da ölüm haberini aldık. Çocuklar, zaman zaman yokuştan aşağıya lastik bırakıyorlar. Bunun yanı sıra çeşitli kazalar da meydana geliyor. Önlem alınmasını istiyoruz" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal