Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya'yı Kıskandı Mı?

23 Haziran'da yenilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimi öncesinde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki canlı yayın programını yönetecek isim İsmail Küçükkaya olmuştu. Küçükkaya'nın konuşması esnasında Portakal'ın kıskançlığı yüzüne ve ifadelerine yansıdı.

10.06.2019-20:46 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-20:43) Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya'yı Kıskandı Mı?

Haber 365 | Özel Haber  

23 Haziran'da yenilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimi öncesinde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki canlı yayın programını yönetecek isim İsmail Küçükkaya olmuştu.

YÜZ İFADELERİNE YANSIDI  

Küçükkaya, bu akşam FOX TV'de Fatih Portakal'ın sunduğu akşam haberleri kuşağına konuk olarak konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçükkaya'nın konuşması esnasında Portakal'ın kıskançlığı yüzüne ve ifadelerine yansıdı. Portakal, Küçükkaya'nın konuşmasına odaklanamazken birçok kez konudan saptı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞMIŞTI  

Fatih Portakal, aynı kanalda çalıştığı İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünün açıklandığı dakikalarda, "Birkaç bildik isim aradı İmamoğlu&Yıldırım canlısını “sen mi yöneteceksin, ismin konusuluyor” dedi. “Hayır” dedim. Çünkü; 1- Yönetmek değil, kafamdaki soruyu sormak isterim 2- İktidar tarafı neden muhalif bir isim ister anlamış değilim. Var bunda bir durum..." şeklinde bir tweet atmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal