Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Ezan Okunmaya Başlayınca Açıklama Yapmak Zorunda Kaldılar

Muharrem İnce Dün Antalya'da bir programa katıldı. Program sırasında ezan okunmaya başlayınca sunucu Uğur Dündar bir anlığına ne yapacağını şaşırdı ardından da Muharrem İnce Bir Açıklama yaptı

12.05.2018-14:04 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-13:49)

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Dün Uğur Dündar’ın sunduğu Halk TV’de yayınlanan bir programa katıldı. Canlı olarak yayınlanan programda gündeme dair konular ele alındı. Gece boyu Uğur Dündar’ın sorduğu sorulara Muharrem İnce cevap verdi.

Programın yayınlandığı esnada ezan okunmaya başlayınca sunucu Uğur Dündar ne yapacağını şaşırdı. Yarım ağızla ezan okunuyor gibi bir kelime mırıldanan Uğur Dündar’ın konuşmasını Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce kesti ve ezanla ilgili bir açıklama yaptı.

BAYRAK VE EZAN VURGUSU

Ezan okununca Uğur Dündar ‘’ Ezan okunuyor Allah kabul etsin’’ dediği sırada ne yapacağını şaşırmış bir hali vardı. Lafa giren Muharrem İnce ‘’ Ezan okunurken konulşulmaz diye bir şey olmaz, biz eğlenmiyoruz konuşuyoruz, şarkı söylemiyoruz. Ezan hem bir namaza çağrıdır hem de bağımsızlığımızın sembolüdür. Bağımsızlığımızın iki sembolü vardır biri bayraktır biri de ezan. Ezan bir iddiadır, biz bu toprakların sahibiyiz. Biz Müslümanız biz buradayız demektir. Onun için konuşulmakta hiçbir sakınca yok ‘’ ifadelerini kullandı.

Kendinden emin konuşan Muharrem İnce’nin karşısında Uğur Dündar, utanmış bir takım şeylerden rahatsız olmuş gibi bir ifadesi olduğu gözlerden kaçamadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;