Evine Giren Hırsızla Karşılaştı

Edirne’nin Keşan ilçesinde daha önce önce evine giren hırsıza cadde üzerinde karşılaşan vatandaş, zanlıyı yakalayarak polise haber verdi. Polis tarafından yakalanan zanlı daha evvel de camiden musluk çaldığını itiraf etti.

07.02.2020-11:42 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-11:39) Evine Giren Hırsızla Karşılaştı

Olay Keşan'ın Yeni Mescit Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, kişinin bir süre önce evinden televizyon çalınmış, hırsızda kaçmıştı. Daha sonrasında evine giren hırsızın E.G. isimli biri olduğu yönünde duyum alan mağdur, 5 Şubat 2020 akşamı Şehit Er Hakan Korkmaz Caddesi'nde yürüdüğü esnada konu olan şüpheliyle karşılaştı.

Yol ortasında hırsızına rastlayan mağdur, şüpheliyi yakalayarak süre kaybetmeden polisi aradı. Durumu öğrenen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vaka yerine gelerek zanlıyı aldı. Konu olan şahsın, mağdurun evine giren kişi olduğunu saptayan ekipler, zanlıyı polis merkezine götürdü.

Aynı zamanda suça sürüklenmiş çocuk olan E.G., Keşan'da daha önce meydana gelen camiden musluk çalınması olayının da kendisinin gerçekleştirdğini itiraf etti.

Yakalanan E.G. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla gözaltına alındıktan sonra yargılandığı mahkemece tutuklanarak hapishaneye gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal