Evdeki Deney Facia İle Sonuçlanıyor

İstanbul’da lise öğrencilerinin evde yaptığı deneyde patlama oldu. Meydana gelen patlamada 1 ağır iki lise öğrencisi yaralandı.

22.10.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-11:19) Evdeki Deney Facia İle Sonuçlanıyor

İstanbul’da lise öğrencilerinin evde yaptığı deneyde patlama oldu. Meydana gelen patlamada 1 ağır iki lise öğrencisi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay İstanbul Sultangazi’de dün akşam saatlerinde meydana geldi. T.G. ders çalışmak için M.Ç.’yi evlerine davet etti.  Bir araya gelen iki arkadaş bir süre ders çalıştıktan sonra, test çözmeye başladı.  Daha sonra deney yapmaya karar verdiler. Deney esnasında kimyasal karışımlar patlamaya neden oldu. Meydana gele patlamada M.Ç.’nin yüzü, eli ve kolları yanarken arkadaşı T.G. ise hafif şekilde yaralandı.

 Patlama üzerine olay yerine gelen anne ve komşuları yaralı çocukları kendi imkanlarıyla hastaneye götürdü. Olay esnasında çıkan duman tüm binayı sarınca, bina sakinleri dışarı çıkarak itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye deneyden sonra oluşan yoğun dumanı tahliye etti.  Yaralanan T.G., taburcu edilirken M.Ç.’de ikinci derecede yanık olduğu gerekçesiyle Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. M.Ç‘nin yanık ünitesinde tedavisinin devam ettiği belirtildi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal