Eskişehir'de Bir Emekliyi Dolandıran Zanlı Başkentte Yakalandı

Eskişehir'de kendisini polis olarak tanıtıp dolandırdığı emekli memurdan aldığı altınlarla Şanlıurfa'ya kaçmaya çalışan zanlı Ankara'da yakalandı.

28.11.2019-09:37 - (Son Güncelleme: 28.11.2019-09:29)

Eskişehir'de kendisini polis olarak tanıtıp dolandırdığı emekli memurdan aldığı altınlarla Şanlıurfa'ya kaçma girişiminde bulunan suçlu Başkentte yakalandı.

Eskişehir'de, kendisini polis olarak tanıtan M.B, telefonla emekli bir memurdan "Bir kuyumcu soyuldu, olay yerinde size ait banka kartları bulundu. Olayın aydınlatılması için evde ne kadar altın varsa inceleme yapmamız gerekiyor" cümlelerini kullanarak evindeki altınları getirmesini talep etti.

Bunun üzerine endişelenen emekli memur, 50 bin lira pahasındaki ziynet eşyasını M.B'ye götürdü. Ardından dolandırıldığını anlayan emekli memur durumu polise bildirdi. Ziynet eşyalarını alarak Şanlıurfa'ya kaçma girişiminde bulunana M.B, uygulama noktasında durdurulan bir otobüste, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyete sevk edilen M.B, polise verdiği ifadede, cezaevinde tanıştığı kişiden telefonla dolandırıcılık yöntemlerini öğrendiğini dile getirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal