Eskişehir Üniversitesi Saldırganının FETÖ Bağlantısı Ortaya Çıktı

Eskişehir üniversitesinde 4 meslektaşını silahlı saldırı sonucunda öldüren Bayar'ın FETÖ bağlantısı ortaya çıktı.

09.04.2018-14:35 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-15:04) Eskişehir Üniversitesi Saldırganının FETÖ Bağlantısı Ortaya Çıktı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) 4 meslektaşını öldüren saldırgan Volkan Bayar'ın 15 Temmuz darbe girişimi gecesi üniversitedeki bilgisayarlarına format attığı ve fakülteye teslim ettiği ortaya çıktı.

FETÖ BAĞLANTISI

Saldırganın incelmeye alınan bilgisayarından FETÖ bağlantısı ortaya çıktı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın saldırgan Volkan Bayar'ın format attığı belirtilen bilgisayarı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden isteyeceği öğrenildi. Uzmanların, bilgisayardaki bilgi ve verilerin geri getirilmesinin ardından Volkan Bayar ve boşandığı eşi Saadet Aylin Bayar'ın, FETÖ ile bağlantısının ortaya çıkabileceği ifade ediliyor.

DARBE GECESİNDE BİLGİSAYARINA FORMAT ATMIŞ

Volkan Bayar'ın iftirası nedeniyle görevden uzaklaştırılan Prof. Dr. Ahmet Aypay, ‘’15 Temmuz Darbe gecesi fakültedeki bilgisayarlarına format atıyor ve fakülteye iade ediyor. Odasını boşaltıyor. Hiçbir öğretim üyesi, elemanı ve görevlisinin üniversitede yapmadığı bir şey bu. Ve hemen isimsiz şikayetlerde bulunuyor. Tabii biz bunları sonradan öğreniyoruz" diye konuştu.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal