Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi'nden Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar var

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde bir öğretim görevlisinin silahlı saldırısı sonucu 4 öğretim görevlisi hayatını kaybetti.

05.04.2018-16:04 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-16:16) Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi'nden Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar var

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'nde, bir öğretim görevlisinin gerçekleşen silahlı saldırıda 4 öğretim görevlisinin yaşamını yitirdi.

Saldırı zanlısının polis tarafından yakalandığı belirtildi. Osmangazi Üniversitesi Rektörü tarafından yapılan bildiride saldırıya yönelik detaylar ortaya çıktı. Rektör, saldırganın FETÖ soruşturmasında ihraç edildiği haberlerinin asılsız olduğunu belirtti. Rektör, saldırganın pek çok kişiye FETÖ suçlamasında olduğunu ve gelen şikayetler üzerine hakkında soruşturma başlatıldığını ifade etti. Rektörün ifadelerine göre zanlının hedefinde dekan vardı.

Elde edilen bilgilere göre Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesindeki bir araştırma görevlisi, dekan yardımcısı, fakülte sekreteri, öğretim üyesi ve okutmanı hayatını kaybetti.

Olayın ardından büyük korku yaşayan kampüse pek fazla polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal