Eski Bakan Bıçaklanarak Öldürüldü

Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan, Fatih'te boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

18.04.2018-18:00 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-18:14) Eski Bakan Bıçaklanarak Öldürüldü

Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan, Sirkeci’de boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Saldırgan Yüksel Karababa Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği birimlerince gözaltına alındı.

Ercan Vuralhan ile Yüksel Karababa arasında borç meselesi olduğu, bu hususu konuşmak için bir araya geldikleri, buluşma esnasında kabga çıktığı, tartışma esnasında da Karababa’nın bıçağını çekerek Vuralhan’ı boğazından bıçaklayarak öldürüldüğü açıklandı. Karababa Cinayet Büro’da sorguya alındı.

BIÇAĞI MASAYA KOYUP; “POLİSİ ARAYIN” DEDİ

Sirkeci Garı’nın hemen yanındaki kafenin önündeki meydana gelen olayın sonrasında polis bölgeyi emniyet şeridi ile kapattı. Olay yerinde araştırmalar devam ederken görgü tanığı Ziya Bayır, kafenin önündeki koltuklarda kavganın olduğunu söyleyerek “Bakan beyin bir akrabası ile saldırgan kafede çay içiyorlardı. Ardından bakan geldi. Bakanın akrabası kalktı masadan ve bakan yerine geçti. İkili konuşmaya başladı. Sonra kavga çıktı. Adam elindeki bıçağı iki defa boğazına soktu. Ardından bıçağı masaya bırakıp polisi çağırın” dedi.

Yaralı Vuralhan çevredekiler tarafından hastaneye götürülürken polis gelene kadar masadan kalkmayan saldırgan, olay yerine giden birimler tarafından yakalandı.

Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan'ı Fatih'te bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Yüksel Karababa Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal