Eşini Öldürüp Cesedini Hayvanlara Yedirdi

Zonguldak'ta kendisini aldattığını kabul eden eşini öldüren Murat Basançelebi yakalandı. Cani adamın eşini öldürüp cesedini hayvanlara yedirdiği öğrenildi.

12.04.2019-15:44 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-15:36) Eşini Öldürüp Cesedini Hayvanlara Yedirdi

Zonguldak'ta, eski eşi Dudu Çeştepe (40) için polis merkezine kayıp başvurusu yapan ve soruşturma esnasında eski eşini ormanlık alanda bıçakla boğazını keserek öldürdüğünü kabul eden Murat Basançelebi (41) ifadesinde, "Beni aldattığı için ayrılmıştık. Beni aldatmadığını söylemesi ardından daha sonra tekrar barıştık. Evlenmedik fakat beraber yaşamayı sürdürdük. Bir süre sonra beni aldattığını söyledi. Ormana götürüp boğazını keserek öldürdüm" dedi.

Karaelmas Polis Merkezi'ne, 7 Ağustos 2018'de başvuru yapan Murat Basançelebi, bir süre önce boşandığı, fakat beraber kaldığı Dudu Çeştepe'nin 4 gün önce "Ankara'ya gidiyorum" diyerek, evden çıktığını ve bir daha haber alamadığını ifade etti.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi birimleri, Dudu Çeştepe'yi bulmak için çalışma başlattı. Dudu Çeştepe'nin uzun zamandır hastane, devlet dairesi, kurumlar ve bankalarda işlem yapmadığı fark edilince polis olayın cinayet olabileceği şüphesi üstünde yoğunlaştı. Cinayet Büro Amirliği birimleri, Cumhuriyet Savcılığı'nın emriyle Dudu Çeştepe'ye ait cep telefonu sinyal bilgilerini izlemeye aldı. Telefonun en son Murat Basançelebi'nin ailesinin kaldığı Karabük'ün Yenice ilçesinde olduğu belirlendi. Polis, Murat Basançelebi ile annesi Y.B. (68), diğer eski eşi H.V. (40) ile H.V.'den olma kızları T.B. (22) ve G.B.'yi (19) gözaltına alındı.

ÇOCUĞUNUN YANINDA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, HAYVANLARA YEM ETTİ

Polis, Gökçebey-Yenice yolu üzerinde bulunan Kabalaklı mevkiindeki ormanlık alanda cesedin bulunması için çalışma başlattı. Yapılan incelemede kadının öldürülmesinin ardından yabani hayvanlar tarafından parçalandığı belirlendi. Polis yaklaşık 300 metrekarelik alana yayılan cesedin parçalarını titizlikle topladı. Öte taraftan cinayetin işlendiği sırada çiftin 3,5 yaşındaki çocuklarının da yanında olduğu, Murat Basançelebi'nin eski eşini öldürmesinin ardından bu sebeple gömmeye fırsat bulamadığı bildirildi. Eşinin cep telefonunu ise yanına alarak ailesinin yanına gittiği, telefonda eşinin kendisini aldattığı doğrultusunda mesajlar olduğunu öne sürerek yanına aldığı belirlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal