Erzurum'da Ahır Çöktü, 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Erzurum'un Tortum ilçesinde bir ahırın çökmesi sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

04.05.2019-16:28 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-16:19)

Erzurum'un Tortum ilçesinde bir ahırın çatısının çökmesi neticesinde 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İlçe merkezine yaklaşık 50 kilometre mesafedeki Kazandere Mahallesi’nde bir ahırın çatısı yapım esnasında çöktü. Olayda 4 kişi yaralandı. Bunun aardından bölgeye çok sayıda sağlık personelinin haricinde jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) birimleri sevk edildi.

Gelen sağlık personelleri tarafından yapılan incelemede enkaz altında kalanlardan birinin olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Ambulansla hastaneye gönderilen diğer 3 kişiden biri de yolda yaşamını yitirdi.

Hastanede tedavisi devam eden 2 yaralının ise hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Tortum Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı yaptığı açıklamada, ilçede bir ahırın çatısının çöktüğünü söyleyerek, “İlçemizde meydana gelen elim olayda 2 vatandaşımız yaşamını yitirdi, 2 vatandaşımız da yaralandı. Ölen vatandaşlarımızdan birisi olay yerinde, diğeri ise ambulansla hastaneye gönderilirken sağlık personelimizin bütün müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Yaralı olarak hastaneye sevk edilen 2 vatandaşımızın ise sağlık durumu iyi.”

Kaymakam Yazıcı, olayın sonrasında bölgeye çok sayıda ekip gönderildiğini söyleyerek, ekiplerin çöken ahırın olduğu alandaki çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal