Eryaman Stadı 28 Ocak'ta Açılıyor

Ankara'daki Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'de 19. haftada oynanacak olan MKE Ankaragücü - Aytemiz Alanyaspor maçı ile birlikte hizmete açılacağı açıklandı.

21.01.2019-23:35 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-23:26) Eryaman Stadı 28 Ocak'ta Açılıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, yapımında sona yaklaşılan Eryaman Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı hızlandırılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde Eryaman Stadyumu'nun tamamlanması için son aşamaya gelindi. Kasapoğlu ve Özhaseki beraberindeki heyetle incelemelerde bulunmak üzere stadyuma geldi. Stadyumun çevre düzenlemesinde büyük bir aşama kaydedildiği görüldü.

Stadyumun içerisinde taraftar oturakları tamamen yerleştirildi. Seyirci localarının işlemleri sona erdi, geriye sadece loca içerisine konulacak eşyalar kaldı. İncelemede Özhaseki, beraberindeki heyete ve basın mensuplarına tepsi tutarak kuru pasta ve baklava ikram etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu son incelemede yaptığı konuşmada, “17 yıl Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sporda devrim dolu yıllar, bu devrim dolu yılların bir parçası olarak şu an Ankara Eryaman Stadındayız, dört dörtlük bir stadı da 28 Ocak Pazartesi günü; Ankaragünün ev sahipliğinde Alanyaspor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal