Erkek Çocuk Tacizcisine Meydan Dayağı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde erkek çocukları taciz ettiği iddia edilen Fırat E., mahalleli bir grup tarafından tekme tokat dövüldü.

13.07.2018-14:54 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-14:54)

Olay, Diyarbakır Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi meydana geldi. İddiaya edilene göre, Facebook’ta adı Fırat E. olan şüpheli, buradan iletişim kurduğu 4 erkek çocukla görüştü.

CİNSEL İLİŞKİ KURMAK İSTEDİ

Küçük çocuklara ilk başta para verip elbise alan şüpheli, iletişimini de devam eti. Yazışmalarına devam eden zat, çocuklarla cinsel ilişki kurma talebinde bulundu. 14 yaşındaki bir çocuğun durumu mahallelilere anlatması ardından bir grup vatandaş, Fırat E. ile çocukmuş gibi mesajlaşıp yanlarına gelmelerini talep etti. Teşhis edilen kişi, öfkeli kalabalık tarafından dövülerek linç edildi. Öfkeli vatandaşların arasından zorla çıkarılan kişi, olay yerine gelen emniyet güçlerine teslim edildi. Kişi, hastanedeki işlemlerin sonrasında çocuklar ve aileleri ile beraber işlemler için karakola götürüldü.

MAHALLELİ TACİZCİYİ YAKALAMAK İÇİN PLAN YAPTI

Yaşanan olayla ilgili İHA muhabirine açıklama yapan mahallelilerden Ramazan Akan, sokaklarında yaşayan bir çocuğun yanlarına geldiğini ve bir kişinin kendisine cinsel içerikli mesajlar attığını söylediğini belirtti. Mahalleli Ramazan Akan, “Biz de kendisine mesajlaşmaya devam etmesini ve evde kimsenin olmadığını söylemesini istedik yanımıza gelmesi için. Sokakta gördüğümüz sırada bütün mahalleli üstüne düştü ve öldüresiye dövdü. Erkek çocuğu hepsi, mesajlarda gel sana para vereyim, elbise alayım, bundan pişman olmazsın gibi yazılar vardı. Bizde buna dayanamadık ve dövdük. Daha sonra polise teslim ettik” şeklinde konuştu.

Volkan Kaya isimli diğer mahalleli ise, tacize uğrayan erkek çocuğun kendi sokaklarında yaşadığını ifade etti. Mahalleli Volkan Kaya, mesajlarda ağza alınmayacak şeyler yazdığını, kişiyi yakalayıp emniyet yetkilileri teslim ettiklerini ifade etti. 14 yaşındaki Ramazan D. isimli çocuk ise, şahsın Facebook’taki adının Fırat E. olduğunu belirterek, “Gerçek ismi Servet, bize aşkım diyordu para veriyordu. Biz bunu ağabeylerimize söyledik ve buraya çağırıp polise teslim ettiler” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal