Erdoğan, Bahçeli'ye Cevap Verdi, Bozdağ Gözyaşlarına Hakim Olamadı!

MHP Lideri Bahçeli'nin Bekir Bozdağ'a yönelik sert eleştirilerine Cumhurbaşkanı Erdoğan cevap verdi. Erdoğan konuşurken Bozdağ'ın göz yaşlarına hakim olamaması ise dikkatlerden kaçmadı.

23.10.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-14:13)

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında gerçekleştirdiği açıklamada Devlet Bahçeli'ye cevap verdi. Erdoğan, Bahçeli'nin 'Bekir Bozdağ' açıklamasına, "Yol arkadaşımı ona feda etmem" cevabını verdi.

"BİR GENEL BAŞKANA YAKIŞMADI"

Gerçekleştirilen açıklamanın bir Genel Başkan olarak Bahçeli'ye yakışmadığını ifade eden Erdoğan, "Tek tipçi bir metin özentisinin çocuklarımıza her sabah okutulmasının lüzumu var mıdır? Anayasa Komisyonu Başkanımızın kökeni ve meşrebi üstünden eleştirilmesinin kime ne yararı vardır? Ben ayrımcı değilim diyeceksin, Anayasa Komisyonu Başkanımız benim milletvekilim, bakanlık üstlenmiş arkadaşımıza, bakanımıza hem hakaret, hem tehdit sallayacaksın. Onun arkasında bizler varız. Bakanımıza dönük bu tehdidi ve hakareti gerçekten bir genel başkana konduramadım. Bu çok üzücüydü. Buna yol arkadaşımı feda etmem. Benim bu yol arkadaşımızın ırkçılıkla ilgisi yok. Aslı Kürt olabilir fakat kendisi bu halka hizmet etmenin bilincinde. Neden hedef saptırıyor, damgalama yapıyoruz" biçiminde konuştu.

BOZDAĞ, GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bekir Bozdağ ile alakalı yaptığı açıklamaları Bozdağ gözyaşları arasında dinledi.

DEVLET BAHÇELİ, BOZDAĞ HAKKINDA NE DEMİŞTİ

Bozdağ'ın Andımızla alakalı yaptığı açıklama ardından MHP Lideri Bahçeli şu sözleri kullanmıştı: "Sayın Bozdağ Kürdüm, özgürüm diyebilir. Dilini tutan yok. Sus otur yerine diyen de yoktur. Buyursun, mizaç ve meşrebine müzahir açıklamasını yapsın. Türk milleti kendisini en güzel ve yüksek mevkilere getirmiştir. Fakat kendisi Türk milletini düşürmeyi aklından geçirmesin. Andımızı fıtrat ve köküne uygun okumak isteyen varsa kendi bilir. Fakat Türk halkının Andına kimse karışmasın, hiç kimse ortalığı karıştırmasın. PKK'lıyım, bölücüyüm, Kürdistan için uğraşırım diyen varsa cezası nettir, neticelerine katlanacaktır. İkaz ediyorum, Sayın Bozdağ buna çok dikkat etsin. 81 şehirde basın açıklaması yapan malum bir sendikanın başkanı da durum muhasebesi ve özeleştiriyi yapacak milliliği ifade etsin."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal