Erdem Gül CHP'nin Adalar Belediyesi Başkan Adayı Oldu

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Adalar Belediyesi'nde mevcut başkanla yola devam edilmesini talep etmişti. Ancak Genel Başkan Kılıçdaroğlu bu isteği reddererek, Erdem Gül'ü aday gösterdi.

22.12.2018-14:10 - (Son Güncelleme: 22.12.2018-14:32)

CHP Genel Merkezi'nde, 31 Mart 2019 seçimleri için aday tespit etme uğraşları devam ederken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Adalar Belediye Başkanı adaylarının Erdem Gül olduğunu duyurdu. Ünlü gazeteci Erdem Gül de daha önce gerçekleştirdiği açıklamalarda adaylığa yeşil ışık yakmıştı.

İMAMOĞLU 3 ŞART KOŞMUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı için ise Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu aday gösteren Kılıçdaroğlu'nun Erdem Gül adımı, İmamoğlu'nun 3 koşulunun da yerine getirilmeyeceğinin bir ifadesi olarak algılandı. Çünkü İmamoğlu, adaylık için koşullar öne sürmüş ve Adalar, Kadıköy ve Büyükçekmece belediyelerinde mevcut başkanlarla yola devam edilmesini talep etmişti.

KADIKÖY'DE MEVCUT BAŞKAN'A TABAN VE ÖRGÜT SICAK BAKMIYOR

CHP'nin elinde olan Adalar Belediyesi'nde mevcut başkan Atilla Aytaç'ın yerine Erdem Gül'ün aday yapılması Kadıköy ve Büyükçekmece'de de benzer bir durumun olacağı izlenimi uyandırdı. Özellikle Kadıköy'de taban ve örgütün mevcut başkan Aykurt Nuhoğlu ile yola devam etmek istemediği yüksek sesle dillendiriliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal