Erbakan Yeni Partinin Kurulacağı Tarihi Açıkladı

Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi’ni eleştirdiği konuşmasında yeni bir partinin kurulacağını açıkladı.

03.06.2018-17:56 - (Son Güncelleme: 03.06.2018-18:09)

Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve Milli Görüş’ün lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan Manisa’da Erbakan Vakfı tarafından gerçekleştirilen iftar programında önemli açıklamalar yaptı. Erbakan’ın açıklamalarında öne çıkanlar şu şekilde:

FATİH ERBAKAN, YENİ PARTİ İÇİN TARİH VERDİ

İftar yemeğinin sonrasında açıklama yapan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan isim vermeden Milli Görüş’ü temsil eden Temel Karamollaoğlu’nu, “Erbakan Hocamız tarafından bayrağı açılan bu hak davanın siyasi alanda hakkıyla temsil edilebilmesi için, aslına özüne uygun bir şekilde temsil edilebilmesi için gereken resmi adımları biran evvel atmak mecburiyetindeyiz. Erbakan Hocamızın ortaya koymuş olduğu çizgiyi, duruşu muhafaza edip, yüz aklığıyla devam ettirmek, yeni nesillere aktarabilmek için gerekli adımları atmak mecburiyetindeyiz. Milletimize ve bütün insanlığa aynen Erbakan Hocamızın bizlere öğrettiği gibi adalet, refah, huzur ve barış, insan hakları, izzet ve onur sağlayabilmek için aynen Erbakan Hocamızın yürüdüğü yoldan yürümek mecburiyetindeyiz. İşte bu sebeple diyoruz ki; Milli görüş camiasını ve milletimizi ehveni şerlerden, doğruya yakın yanlışlardan, milli görüşü hakkıyla temsil edemeyenlerden kurtarmanın vakti artık gelmiştir” sözleriyle eleştirdi.

YENİ PARTİ İÇİN TARİH VERDİ

Erbakan Vakfı Genel Başkanı  Fatih Erbakan konuşmasını şu açıklamalarla bitirdi:

“Yeniden Erbakan, yeniden Milli Görüş kervanı ne zaman ve nasıl yola çıkacak? Yıllardır beklediğimiz partimize, siyasi çalışmalarımıza ne zaman kavuşacağız? Bunu da son birkaç aydır ifade ettiğimiz gibi; şu andaki planımıza göre seçimler sonrasında temmuz ayı içinde abdestimizi tazelemeyi planlıyoruz. Eylül’de büyük kongremizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz ve 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde bu milleti ehveni şerlerden, doğruya yakın yanlışlardan kurtarmayı hedefliyoruz.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal