Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya: Türkiye Genelinde Üst Düzey Tedbirler Planladık

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin dört bir yanında 9 gün bayram tatilinde ve bir gün öncesi ve sonrası olmak üzere 24 saat 11 gün boyunca tüm Türkiye Genelinde üst düzeyde tedbirler planladık” dedi.

29.05.2019-00:49 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-00:40)

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, şehit ve gazi aileleri onuruna verdiği iftar yemeği çıkışında kendisini takip eden gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TRAFİK GÖREVLİLERİMİZ 24 SAAT GÖREV YAPACAKLAR 

Celal Uzunkaya, Ramazan Bayramı’na ilişkin alınan tedbirler hakkında sorulan bir soru üzerine, “Ramazan ve Kurban Bayramları bizim inançlarımıza göre çok kutsal günlerden. Dolayısıyla bayram günlerinde, vatandaşlarımızı, trafik kazalarına kurban vermeyelim diye her bayramda olduğu gibi bu bayramda tüm trafik görevlilerimiz, Türkiye'nin dört bir yanında 9 gün bayram tatilinde ve bir gün öncesi ve sonrası olmak üzere 24 saat 11 gün boyunca görevde olacak." dedi. 

"ÜST DÜZEYDE TEDBİRLER PLANLADIK"  

Uzunkaya ayrıca," Tüm Türkiye Genelinde üst düzeyde tedbirler planladık. Bakanlığımızca eş güdümlü olarak bunların hangi boyutta ve hangi kapsamda olacağını İçişleri Bakanımız basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracak. Bu bayram trafik kazalarına bağlı acıların ve gözyaşlarının olmayacağı bir bayram olsun ve gerçek bayram tadında bir bayram olsun diyorum” diye konuştu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal