Emine Erdoğan 'Geleceğe Nefes' Oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 11 Kasım'da 11 milyon fidanın toprağa dikilmesinin amaçlandığı "Geleceğe Nefes" kampanyasına, katkıda bulundu.

07.11.2019-14:43 - (Son Güncelleme: 07.11.2019-14:30)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 11 Kasım'da 11 milyon fidanın toprağa dikilmesinin amaçlandığı "Geleceğe Nefes" kampanyasına, kendi adına bir fidanı sahiplenerek katkı sağladı.

Emine Erdoğan, Twitter aracılığıyla, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" kampanyasına yönelik bir paylaşım gerçekleştirdi ve konuya ilişkin şunları söyledi:

"Tarım ve Orman Bakanlığının 'Geleceğe Nefes' olsun sözüyle başlattığı 11 Kasım’da 11 milyon fidan kampanyasını geleceğimizin korunması için çok anlamlı buluyorum. Tüm vatandaşlarımızı kampanyaya katılmaya ve fidan dikmeye davet ediyorum."

Emine Erdoğan, aynı paylaşımı çerçevesinde, "Daha yeşil bir Türkiye için Tarım ve Orman Bakanlığının 'geleceğe nefes olsun' diyerek başlattığı 11 Kasım'da 11 milyon fidan kampanyasını, geleceğimizin korunması için çok anlamlı buluyorum. Tüm vatandaşlarımızı kampanyaya katılmaya ve fidan dikmeye davet ediyorum." cümlelerine yer verdi.

FİDANIN DİKİM ALANI OLARAK MEMLEKETİ SİİRT'İ SEÇTİ

Kampanya çerçevesinde şahsına ait bir fidanı sahiplenerek layık görüldüğü katılım belgesinin görselini de paylaşan Erdoğan, fidanın dikileceği ağaçlandırma bölgesi olarak ise memleketi Siirt'i istedi.

Bunun sonucu olarak Emine Erdoğan'ın fidanı, 11 Kasım'da Siirt Merkez'deki üniversite bahçesine dikilecek.

Emine Erdoğan bir de, Dünya Ormancılık Haftası sebebiyle 2015'ten bu yana Gönül Elçileriyle beraber 81 ilde fidan dikimini hedefleyen "Bereket Ormanları" projesini de üstleniyor.


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal