Emekli Polis Memuru Kayınbiraderlerine Kurşun Yağdırdı! 1 Ölü, 1 Yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde emekli bir polis memuru, boşanma aşamasında olduğu eşinin kardeşlerini vurdu. Kardeşlerden birisi hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralandı.

04.06.2019-18:26 - (Son Güncelleme: 05.06.2019-12:05)

İstanbul'dan Gaziantep'in Nizip ilçesine giden emekli polis memuru Nuh C., söylentiye göre, boşanma aşamasında olduğu eşini ve çocuklarını göremediği için tartıştığı kayınbiraderlerinden Ahmet Yorulmaz'ı (47) tabancayla öldürdü, Ali Yorulmaz'ı da ağır yaraladı. Şüpheli, polise teslim oldu.

Gaziantep'in Nizip ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde sokak ortasında iki grup arasında meydana gelen kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralanmıştı. Ailevi nedenlerden çıktığı iddia edilen sopalı, taşlı ve silahlı kavgada iki kardeşi vuran kişinin emekli polis memuru Nuh C. olduğu ve olay yerinden uzaklaşan kişinin bir süre sonra ise Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olduğu meydana çıktı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Emekli polis memuru Nuh C.'nin, kayınları Ahmet Yorulmaz (47) ile Ali Yorulmaz'ı (41) kurşun yağmuruna tuttuğu o dehşet anları ise cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, bir kadının ise emekli polis memuruna engel olmaya uğraştığı, araya girmesine karşın engel olamadığı yer aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal