Elindeki Tüple Marketi Havaya Uçurmak İstedi!

Adana'da market çalışanlarına kızan adam elinde tüple markete gidip havaya uçurmak istedi.

10.10.2018-09:44 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-09:36) Elindeki Tüple Marketi Havaya Uçurmak İstedi!

Adana'da evinin duvarına kamyonla hasar veren market çalışanlarına kızan vatandaş, mutfak tüpüyle girdiği iş yerini havaya uçurmayı talep etti.

Alınan bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu Mahallesi'nde cereyan geldi. Öne sürülene göre, bir markete ait kamyon sokağa girmek isterken Mehmet Eşref I.'nın marketin hemen yantarafındaki evinin duvarına hasar verdi.

KAZADA DUVARIN SIVALARI DÖKÜLÜNCE...

Duvarın sıvaları ve betonlarının dökülmesine kızan Mehmet Eşref I., çalışanardan zararının giderilmesini talep etti. Çalışanlar ise Mehmet Eşref I.'nın zararının karşılanacağını bildirdi.

Aradan geçen vakit içinde hasarının giderilmemesine kızan Mehmet Eşref I., eline mutfak tüpünü alıp gazını da açarak markete girdi. Marketi havaya uçuracağını ifade eden zanlıyı gören insanlar marketten kaçtı. Mehmet Eşref I. ise tüpü market rafının üstüne koyarak bir süre bekledi. Bu sırada dışarı çıkan görevliler polisi aradı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Olay yerine gelen polisler, zanlıyı etkisiz duruma getirdi. Sakinleşen Mehmet Eşref I., tüple beraber polis merkezine sevk edildi.

Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal