Ekrem İmamoğlu'nun Hakaret Ettiği Vali Seddar Yavuz, PKK Tarafından Tehdit Edilmiş

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun "Tam bir it" diyerek hakaret ettiği Ordu Valisi Seddar Yavuz, daha önce de PKK tarafından tehdit edilmişti. Vali Yavuz, terör örgütünü Muş'tan temizleyen isim olarak biliniyor.

07.06.2019-15:07 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-15:33)

Havalimanında hakkı olmamasına rağmen VIP’i kullanmak isteyen CHP adayı Ekrem İmamoğlu, kendisine kuralları anımsatan polislere, Ordu Valisi Seddar Yavuz’u kastederek “Bu vali tam bir it!” diyerek küfrettiği Vali Yavuz daha önce de HDP ve PKK'nın hedefindeydi.

Seddar Yavuz 1 Eylül 2015 tarihinde Muş Valisi olarak atanmasının ardından Muş’ta PKK’nın kökünü kazıdı.

Bu vazifesi esnasında Türkiye’de ilk kez terör örgütünün sözde mahkemelerini, sözde şehitliklerini, sözde akademilerini yapılan operasyonla bütünüyle ortadan kaldırdı.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİ MUŞ'TAN SİLDİ"

Bu operasyonlarda çok sayıda teröristi etkisiz hale getirildi. Vatandaşlardan haraç alan, onlara işkence eden, eziyet eden ne kadar terör örgütü kalıntısı varsa hepsini ortadan kaldırdı.

Daha sonraki süreçte, vatansever Muş halkı böylesine güçlü bir duruş karşısında PKK ve siyasi uzantılarına prim vermedi.

VALİ YAVUZ PKK'NIN HEDEFİNDE: "PARÇANI DAHİ BULAMAYACAKLAR"

Bu operasyonların sonrasında sosyal medya üstünden Vali Yavuz’a tehditler gelmeye başladı. ‘Senin bu ülkede mezarın bile olmayacak’, ‘parçanı bile bulamayacaklar’ diye tehditler geldi.

Bir HDP milletvekili, ‘korumasız gez’, ‘zırhlı araca binme’, ‘yüreğin yetiyorsa cuma namazına tek başına git’ diyerek, Vali Seddar Yavuz’u hedef gösteren açıklamalar yapmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal