Ekrem İmamoğlu Ordu- Giresun Havalimanında Yaşanan Gerginliğe İlişkin İfade Verecek

Ordu Valiliği'nin suç duyurusu yapması üzerine başlatılan soruşturmada, 'millet ittifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un Ordu- Giresun Havalimanı VIP salonunda kaydedilen görüntüleri incelenmeye başlandı

10.06.2019-14:51 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-14:49)

Savcılığın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'u ifade vermeye çağıracağı, havalimanı görevlilerini de tanık olarak dinleyeceği belirtildi.

Ordu'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri de Vali Seddar Yavuz'a destek açıklamasında bulundu.

İMAMOĞLU, ORDU VALİSİNE HAKARET ETMİŞTİ  

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çarşamba günü Karadeniz ziyaretinden sonra Ordu-Giresun Havalimanı'ndan özel uçakla İstanbul'a dönmek istediği esnada VIP salonunda gerginlik yaşandı.

İmamoğlu ile beraberindeki kişiler, VIP'ten alınmayınca havalimanı görevlileri ve polis arasında tartışma meydana geldi. Ordu Valisi Seddar Yavuz, İmamoğlu ile Torun'un kendisine ve görevli polis memurlarına hakarette bulunduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma doğrultusunda, havalimanı güvenlik kameralarının kayıtları, cep telefonu kamera kayıtları ile basına çıkan görüntüler incelenmeye başlandı.

Soruşturma doğrultusunda Ekrem İmamoğlu ile Seyit Torun'un ifadeye çağrılacağı bildirilirken, havalimanı görevlilerinin de tanık olarak dinlenecekleri açıklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal