Ekrem İmamoğlu: Hakaret Etmedim, Basitleşmiştir Demek Hakaretse Hakarettir

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gazeteci İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde soruları yanıtladı

17.06.2019-09:19 - (Son Güncelleme: 17.06.2019-13:05)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gazeteci İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde soruları cevapladı. CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaretine ilişkin soru üzerine yine inkar politikasına başladı.

'BASİTLEŞMİŞTİR DEMEK HAKARETSE HAKARETTİR' 

İsmail Küçükkaya’nın, “Trabzon’da yoğun katılımla miting yaptınız, sonra da Ordu’da yaşanan olayı açıklamanızı isterim?” şeklinde bir soru yöneltmesine üzerine Ekrem İmamoğlu, “Bence bir tuzakla sona erdirilmek istenmiştir. Benim tavırlarım net nasıl sükunete çağırdığım belli, benim VIP derdim yok. Ben başka kapıları kullandım.

Dolayısıyla benim öyle bir sıkıntım yok. VIP süreçlerinin çok daha netleşmesi gerekir. Çünkü geçenlerin haddi hesabı yok. Dolayısıyla ben Trabzon’da beni şuradan gönderin böyle bir kavramım yok. Ben nereden çıkacağımı organize ediyorlar, ben orada söylediğimi anlattım. Ben ne söylediğimi biliyorum. Sayın genel başkanına ne söylediğimi de biliyorum. Vali beyin de ne söylediğini biliyorum.

BASİTLEŞMİŞTİR DEMEK HAKARETSE HAKARETTİR

İstanbullunun sorusu değil. Hakaret etmedim, basitleşmiştir demek hakaretse hakarettir. Bu süreç nettir, yasal süreç nettir. Bizim de başka duyumlarımız var. Hakaretleri vardır, valinin hakareti vardır. Oraya gidişimizde hiç kimseyi başka kelimeler rahatsız etmedi.

Bize Pontus, Yunan dediler bu kimseyi rahatsız etmedi, bunu merak ediyorum” ifadesinde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal