Düzce'deki Selde Kaybolan 7 Yaşındaki Çocuğun Cesedine Ulaşıldı

Su baskını ve toprak kayması yaşanan Düzce'de kayıp 2 çocuğun bulunması için yürütülen çalışmalar kapsamında arama kurtarma ekipleri, Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyüne 1 kilometre uzaklıkta bir çocuk cesedine ulaştı.

28.07.2019-15:39 - (Son Güncelleme: 28.07.2019-15:34) Düzce'deki Selde Kaybolan 7 Yaşındaki Çocuğun Cesedine Ulaşıldı

Su baskını ve toprak kayması yaşanan Düzce'de kayıp 2 çocuğun bulunması için yürütülen çalışmalar kapsamında arama kurtarma ekipleri, Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyüne 1 kilometre uzaklıkta bir çocuk cesedine ulaştı. Cesedin 7 yaşındaki İlayda Sinem Kaplan'a ait olduğu tespit edildi.

SEL FELAKETİNİN ETKİSİ HALA GEÇMEDİ   

Bölgede 17 ve 18 Temmuz'da etkili olan kuvvetli sağanaktan sonra Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı'nın taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan meydana gelmişti.

227 KİŞİ KURTARTILMIŞ, 7 KAYIP İHBARI YAPILMIŞTI  

Bölgeye sevk edilen İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterlerin desteğinde köylerde mahsur kalan 227 kişi kurtarılmış, 7 kişi hakkında kayıp ihbarı yapılmıştı.

GERİYE ÜÇ YAŞINDAKİ KAĞAN TÖNGEL KALDI  

7 yaşındaki İlayda Sinem Kaplan'ın cansız bedenine ulaşılması ile birlikte selde hayatını kaybedenlerin sayısı 6'ya yükseldi. İhbarı yapılanlardan geriye bir tek 3 yaşındaki Kağan Töngel kaldı.    

Son  Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal