Düzce'de Selde Kaybolan Çocuğun Cansız Bedenine Ulaşıldı

Su baskını ve toprak kaymasının meydana geldiği Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünde bir çocuk cesedi bulundu

22.07.2019-15:31 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-15:28) Düzce'de Selde Kaybolan Çocuğun Cansız Bedenine Ulaşıldı

Düzce'de kayıp 5 kişinin bulunması için yürütülen çalışmalar doğrultusunda, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ile Düzce Arama Kurtarma Ekipleri (DAKE) Uğurlu köyünde bir çocuk cesedine ulaştı.

Bölgede geçtiğimiz hafta çarşamba akşamı ve perşembe gecesi etkisini gösteren kuvvetli sağanağın ardından Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada sel ve heyelan meydana gelmişti.

Bölgeye gönderilen İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterlerin desteğinde köylerde mahsur kalan 227 kişi kurtarılmış, 7 kişiye ilişkin kayıp ihbarı yapılmıştı.

Yürütülen arama kurtarma faaliyetlerinde, 19 Temmuz'da Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım ile Uğurlu köyleri arasındaki dere yatağında kayıp olarak aranan Fatma Töngel'in, dün de Uğurlu köyünün 200 metre yakınındaki bataklık bölgede Cengiz Töngel'in cesedi bulunmuştu.

4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal