Dünyaca Ünlü Doktor Mehmet Öz, Kardeşinden Şikayetçi Oldu

ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz ve kardeşi Seval Öz, Türkiye'de annesiyle beraber yaşayan kardeşleri Nazlım Öz hakkında suç duyurusunda bulundu.

04.07.2019-14:11 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-16:27)

Ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz ve Google'da üst seviye yöneticilik yapan kız kardeşi Seval Öz, Türkiye'de anneleri ile beraber ikamet eden kardeşleri Nazlım Öz hakkında suç duyurusunda bulundular.

"BİZİ BABA EVİNE ALMIYOR, TEHDİT EDİYOR"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma çerçevesinde şikayetçi olarak ifade veren Mehmet ve Seval Öz kardeşler, diğer kardeşleri Nazlım Öz'ün anneleri ile beraber kaldığını fakat kendilerini baba evine almayarak tehdit ettiği iddiasında bulundular.

"ANNEMİN AKLİ MELEKELERİ YERİNDE DEĞİL"

Sözcü'nün haberine göre; Annelerinin yaşlı olduğunu ve akli melekelerinin yerinde olmadığını iddia eden Mehmet Öz, Nazlım Öz'ün Sarıyer'de yer alan baba evinde ikamet ettiğini, tehlikeli birisi olduğunu ifade ederek bu nedenle annelerinin de hayati tehlike altında olduğunu öne sürdüler.

KORUMA TEDBİRİ İÇİN BAŞVURU YAPTI

Mehmet Öz ayrıca Nazlım Öz hakkında koruma tedbiri uygulanması için başvuru gerçekleştirdi. Başvuru ardından Nazlım Öz hakkında Mehmet Öz'e 'hakaret ve tehdit etmeme' kararı verildi. Kararda ayrıca Nazlım Öz'ün bir sağlık kuruluşuna muayene ya da tedavi için başvurması ve tedavinin sağlanmasına karar verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal