Dünya Tembeller Gününü Gerçek Zanneden Kanal D, Bu Olayın Haberini Yaptı

Radyo programcısı Zeki Kayahan'ın Dünya Tembeller Günü şakasını gerçek sanan Kanal D Ana Haber ekibi, bültende bu habere yer verdi. Ancak Kayahan böyle bir günün olmadığını meselenin şaka olduğunu açıkladı.

29.03.2019-13:30 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-13:24) Dünya Tembeller Gününü Gerçek Zanneden Kanal D, Bu Olayın Haberini Yaptı

Zeki Kayahan'ın radyo programında söylenen Dünya Tembeller Günü’nü, sosyal medyada görerek gerçek zanneden Kanal D Ana Haber Sunucusu ve ekibi, bu durumun haberini yaptı.

"HABER LAZIM OLURSA BURADAYIZ"

Kanal D Ana Haber’in görüntülerini, Twitter sayfasından paylaşan Zeki Kayahan ise “Zaman zaman Dünya Günü diye bir günü Matrax'ta seçip eğleniyoruz. Tt olunca mesele artık herkesin oluyor. Dün uydurduğumuz Dünya Tembeller Günü'nü ciddiye alıp kutlayan Kanal D ve Buket Aydın'a teşekkürler. Haber lazım olursa buradayız, tembellik etmeyin araştırın ama." diye yazdı.

BUKET AYDIN CEVAP VERDİ

Buket Aydın’ın, Kayahan’ın bu tweetine, “Ben onu sizinle ‘uydurma’ bir gün değil neticede böyle bir gün var manasında paylaştım. Tarih meselesine gelirsek demek ki bizimkiler daha yeni fark etmişler tembeller gününe geç kutlanmak yakışır.” diyerek cevap vermesi dikkati çekti.

"UYDURMA BİR GÜN MAALESEF"

Zeki Kayahan da Aydın’ın bu cevabına, “Uydurma bir gün maalesef. Kolombiya özelinde bir gün. 28 Mart Dünya Tembeller günü diye bir gün yok. Olsa keşke… Sizin için da sevineceğim.” sözleri ile yanıt verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal