''Dünya Devletlerini Ayağa Kalkmaya Davet Ediyoruz''

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yeni Zelanda'da düzenlenen terör saldırısı sonrasında dünya devletlerini ayağa kalmaya çağırdı.

16.03.2019-14:23 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-13:31) ''Dünya Devletlerini Ayağa Kalkmaya Davet Ediyoruz''

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çvuşoğlu ile beraberindeki Türk heyetiyle Yeni Zelanda'ya giden Cumhurbaşkanı Fuat Oktay Yeni Zelanda'da düzenlenen terör saldırısı sonrasında bütün dünyayı ayağa kalkmaya davet etti.

Hareket öncesi bilgi veren Fuat Oktay Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yeni Zelanda Genel Valisi'ni arayıp bilgi aldığını, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun muhattabı ile görüştüğünü ve 49 kişinin hayatını kaybettiği, 3 Türk vatandaşının da yaralandığını belirtti.

TERÖRİSTLERİN HEDEFİ TÜRKİYE VE CUMHURBAŞKANIMIZ

Tarihimizi, Cumhurbaşkanımızı ve Ülkemizi hedef alan teröristlerin 2 yıldır operasyon hazırlığında olduğunu ve bu saldırıyı bu hazırlıklar neticesinde gerçekleştirdiklerini, bütün dünyanın bu terörist eylemlere karşı teyakkuzda olması gerektiğini belirtti.

ALLAH'IN VERDİĞİ CANI ALLAH ALIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı'da tehdit eden teröristlerin bilmesi gereken bir şey var diyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır zihniyetinde olan ve bu tehditlere de boyun eğecek bir lider olmadığını herkes biliyor'' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal