Düğünde Çıkan Kavga Sakinleşince Halaya Devam Ettiler

Kahramanmaraş'ta, mahalledeki düğünde komşu iki aile arasında kavga meydana geldi. 2'si polis 3 kişinin yaralandığı kavga ardından düğüne davul zurna eşliğinde devam edildi. Kavgaya karışan iki gruptan birkaç kişi, kol kola halay çekip, göbek attı.

15.07.2019-16:15 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-16:10) Düğünde Çıkan Kavga Sakinleşince Halaya Devam Ettiler

Kahramanmaraş'ta, mahalledeki düğünde komşu iki ailenin üyeleri arasında meydana gelen kavgada, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Olayla alakalı 3 kişi gözaltına alınırken, kavganın sonrasında düğüne davul zurna eşliğinde devam edildi.

Olay, sabah saatlerinde, Yahya Kemal Mahallesi'nde oldu. Sokakta gerçekleştirilen düğüne katılan komşu Bektaş Tüz (61) ve Cahit Çağlar (26) arasında tartışma meydana geldi. Tartışma kısa zamanda büyüyerek kavgaya dönünce Cahit Çağlar, Bektaş Tüz'ü yüzünden bıçakladı. Tüz hastaneye sevk edilirken, bunu gören çocukları Cafer Tüz (43), Ali Tüz (27) ve T.T. (17), Çağlar ailesinin üyelerine saldırdı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Taş, sopa ve demirlerin kullanıldığı kavgada sokak bir anda savaş alanına döndü. Düğüne katılan davetlilerin de karışmasıyla kavga büyüdü. Mahallelinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Kavgayı bitirmeye uğraşan ekipten 2 polis memuru, vücutlarına gelen taşlar sebebiyle yaralandı. Bir süre sonra birimler, tarafları, biber gazı kullanarak zor bir şekilde ayırdı. Kavga esnasında sinir krizi geçiren bir kadın ve 2 polis memuruna sağlık personeli tarafından olay yerinde müdahale edildi. Polis, kavgaya karışan Cafer Tüz, Ali Tüz ve T.T.'yi gözaltına aldı.

Ekipler olay yerinde inceleme yaparken, kavgaya karışanların yakınları olan bir grup genç, polise tepki gösterdi. Grup, aile büyüklerinin müdahalesi ile uzaklaştırıldı. Ardından düğüne devam edilirken, kavgaya karışan birkaç kişi de çalınan davul zurna eşliğinde göbek atıp halay çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal