Dondurma Yerken Canından Oldu

6. sınıf öğrencisi Melih, ağabeyi Semih ve arkadaşlarıyla birlikte çatı yenileme çalışması yapılan iki katlı binanın üstünden küçük Melih’in başına kalas düştü

27.04.2018-16:16 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-16:38)

Ümraniye'de yaşanan olayda Melih, ağabeyi ve arkadaşıyla kaldırımda dondurma yiyip sohbet ediyordu. Bu esnada 11 yaşındaki Melih'in başına çatı yenileme çatışması yapılan binanın üstünden kalas düştü. Kanlar içinde yere yığılan Melih Güngör, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Esenkent Mahallesi'nde meydana geldi. 6. sınıf öğrencisi olan Melih, ağabeyi Semih ve arkadaşlarıyla birlikte çatı yenileme çalışması yapılan iki katlı binanın yakınlarında kaldırım kenarı üzerinde dondurma yiyip sohbet ediyordu. Çatı yenileme çalışması yapılan binanın çevresinde ise herhangi bir güvenlik önlemi alınmamıştı. Bir anda binanın tepesinden Melih'in başına kalas düştü. Melih kanlar içinde yere yığıldı. Ağabey Furkan bir yandan kanayan bölgeye eliyle tampon yaptı; bir yandan da bağırarak yardım çağırdı.

Yardım çığlıklarını duyan baba Seyfi Güngör ve anne Serap Güngör, Melih'i hemen kucaklayarak komşularının aracına bindirdi. Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil servisine götürülen Melih burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Melih Güngör'ün cansız bedeni otopsisi yapılmak için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Cenazeyi acılı baba ve yakınları teslim aldı.  Melih'in cenazesi dün helallik için evinin önüne getirildi. Burada gözyaşları adeta sel oldu. Ömer Faruk Darende Camii'nde ikindi vakti düzenlenen cenaze töreninin ardından da Melih Güngör, Yenidoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi.  Olayla ilgili bina sahibiyle çatı çalışması yapan bir kişi gözaltına alındığı bilgisi geldi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal