Doktorlardan Şehit Ömer Halisdemir'e Saygısızlık! Soruşturma Açıldı!

Bursa'da bir sağlık merkezinin Ömer Halisdemir olan ismi görevli doktorlar tarafından değiştirildi. Tepkiler sonrası tabela yeninden asılırken doktorlar hakkında soruşturma açıldı.

01.10.2018-14:33 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-14:27) Doktorlardan Şehit Ömer Halisdemir'e Saygısızlık! Soruşturma Açıldı!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in isminin verildiği sağlık merkezinin adı vazifeli doktorlar tarafından değiştirildi.

Olaya Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz dahil olunca tabelâ yeninden yerine asıldı. Bölgede ikamet eden insanların dikkati ardından meydana çıkan olayla ilgili doktorlar sessiz kalırken, ad değişikliğinin Sağlık Müdürlüğü’nün onayı ardından gerçekleştirldiği iddiası ise daha da tepki gördü. Kaymakamlık sorumlu doktorlar için soruşturma açtı.

KAYMAKAM İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Öte taraftan Gemlikli şehit öğretmen Etem Yaşar'ın isminin verildiği Şehit Etem Yaşar Ortaokulu’nun ismi de 2013 senesinde “Körfez Ortaokulu” olarak değiştirilmişti. Şehidin akrabaları ile Şehit Aileleri Derneği’nin tepkisine ve binlerce imza toplanmasına karşın zamanın kaymakamı olaya sessiz kalmıştı. Kaymakam daha sonraki senelerde FETÖ terör örgütü soruşturmasında ihraç edilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal