Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kırgız ve Moldovalı Mevkidaşlarıyla Görüştü!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Slovakya'nın başkenti Bratislava'da gerçekleşen Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Bakanlar Konseyi Toplantısı çerçevesinde ikili görüşmelerde bulundu.

05.12.2019-17:29 - (Son Güncelleme: 05.12.2019-17:37)

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Slovakya'nın başkenti Bratislava'da gerçekleşen Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Bakanlar Konseyi Toplantısı çerçevesinde ikili görüşmelerde bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, söz konusu toplantı kapsamında Kırgızistan Dışişleri Bakanı Çıngız Aydarbekov, Moldova Dışişleri Bakanı Aureliu Ciocoi, Afganistan Dışişleri Bakan Vekili Idrees Zaman, INTERPOL Genel Sekreteri Jürgen Stock, AB Yüksek Temsilcisi ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell Fontelles ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenterler Asamblesi (AGİTPA) Başkanı George Tsereteli'nin yanı sıra AGİTPA Genel Sekreteri Roberto Montella ile ikili görüşmeler yaptı.
AGİT Bakanlar Konseyi Toplantısı, çalışma yemeğinden sonra yarın yapılacak günün ikinci oturumuyla etkili olmayı sürdürecek.

Bratislava'da 2 gün devam etmesi planlana toplantıda, AGİT bölgesindeki güncel tehdit ve sınamaların yanı sıra durmuş çatışmaların masaya yatırılacağı çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal