Dilenciyi Vatandaşlara Dövdürten Zabıta Hakkında Soruşturma Açıldı

Karaman'da halkı kaçmaya çalışan bir dilenciye karşı kışkırtarak dövdüren zabıta memuru hakkında idari soruşturma açıldı.

10.05.2018-21:45 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-21:40) Dilenciyi Vatandaşlara Dövdürten Zabıta Hakkında Soruşturma Açıldı

Karaman'da halkı yakaladıkları dilenciye karşı kışkırttıkları öne sürülen zabıta memuru hakkında idari soruşturma açıldı.

ZABITA EKİPLERİ DİLENCİYİ YAKALADI

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Parkı yanında, bir kişinin insanların dini duygularını sömürerek para toplamaya çalıştığı ihbarı üzerine olay yerine giden zabıta birimleri, dilencilik yapan L.T'yi yakaladı.

DİLENCİYİ DÖVMEK İÇİN VATANDAŞLARDAN YARDIM İSTEDİ

Zabıta birimlerine direnen L.T, elindeki jiletle zabıta memurunu tehdit edip yumruklayarak kaçmaya çalıştı. Zabıta memurunun "Kaçıyor, yakalayın." diyerek yardım istemesi üzerine L.T, çevredeki insanların da yardımıyla yakalandı.

Bu esnada bir zabıta memurunun, halkı şüpheliye karşı kışkırttığı öne sürüldü.

"ZABITA MEMURU HAKKINDA İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR"

Birimlerin, dilencilik yaptığı söylenen L.T'yi araca bindirerek Belediyeye götürmek istediğini söyleyen Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, şunları söyledi:

"Bunun ardından direnen L.T, zabıtalara zorluk çıkartmış, yumruk attıktan sonra kaçmaya çalışmıştır. Ardından şahıs vatandaşların da yardımıyla yakalanmış ve zabıta karakoluna götürülmüştür. Olay Belediyemiz tarafından her açıdan incelenmekte olup halkı dilencilik yapan kişiye karşı kışkırttığı öne sürülen zabıta memuru İ.U. hakkında ise idari soruşturma açılmıştır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal