Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Dilenciye Vurun Diyen Zabıta Hakkında Karar

Karaman'da ihbar üzerine gittikleri ve kovalamaca sonrasında yakaladıkları dilenci olduğu ileri sürülen bir kişiyi, çevredeki vatandaşlara gösterip, "Gelin vurun" diyen zabıta memuru İbrahim U., belediye tarafından açığa alındı

11.05.2018-12:49 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-12:47) Dilenciye Vurun Diyen Zabıta Hakkında Karar

DİLENCİYİ GÖSTERİP ’GELİN VURUN’ DEDİ

İbrahim U., çevredekilere dilenci olduğu ileri sürülen kişiyi gösterip, "Vatandaş, gelin vurun. Bu adam şehir dışından geliyor, burada artistlik yapıyor” dediği iddia edildi. Kendilerine yardımcı olan kişi, yerde yatan dilenciye yumruk atmaya kalkışınca diğer zabıta memuru vurmaya çalışan adamı önlemeye çalıştı. Bu sırada çevredekilere de vurmalarını söyleyen İbrahim U.,diğer arkadaşının kolundan çekerek, ”Bırak gel biz gidelim. Bunu vatandaşa bırakalım" dedi. Arkadaşı ise vatandaşın, dilenciye saldırmasını önlemek için çabasını sürdürdü.

KALABALIK SALDIRDI

Zabıta memuru İbrahim U. sakinleşmeyerek, yine çevreye seslenerek, ”Madem öyle şikayet ediyorsunuz. Bir kişi gelmiyor yanımıza” dedi. Bunun üzerine çevrede toplanan kalabalık grup, tekme ve yumruklarla dilenci olduğu ileri sürülen kişiye saldırdığı görüldü. Diğer zabıta memuru ise dilenciyi, kalabalığın elinden zor bela kurtardı. Bu sırada konuşmasını sürdüren İbrahim U.,”50 kişi arıyor. Adam burada artistlik yapıyor” dediği öğrenildi.

ZABITA AÇIĞA ALINDI

Yaşanan olayın basına yansımasının hemen akabinde Cumhuriyet Başsavcılığı İbrahim U. hakkında ’kasten yaralamaya azmettirme’ suçlamasıyla soruşturma başlattı. Karaman Belediyesi ise İbrahim U.’yu görevinden açığa alıp, hakkında idari soruşturma başlattı. Belediye yetkilileri, zabıta ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gittiğini ayrıca dilenci olduğu ileri sürülen kişinin de zabıta ekibindeki kişilere yumruk atıp, bıçakla saldırmaya çalıştığı ve kaçtığını daha sonra da kovalamaca sonucu yakalandığını belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;