Didim Belediyesi'nin Resmi Aracına Haciz İşlemi Yapıldı!

CHP'li Didim Belediyesi'ne ait resmi plakalı bir araca, belediyenin borçlu olduğu bir inşaat şirketi tarafından haciz işlemi yapıldı. Araç alınarak otoparka çekildi.

19.10.2018-18:25 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-18:20) Didim Belediyesi'nin Resmi Aracına Haciz İşlemi Yapıldı!

Didim Belediyesine ait resmi plakalı makam aracı, bir inşaat firmasının belediye aleyhine açtığı davada tazminat kararı alınması ardından başlatılan haciz işlemi çerçevesinde otoparka çekildi.

Söke Sanayi Sitesi'ndeki tamir atölyesine polis birimleri ile gelen inşaat firması görevlileri, iş yeri sahiplerine mahkeme kararı ve haciz işlemleriyle alakalı belgeleri göstererek tamiri gerçekleştirilen 09 D 5200 resmi plakalı lüks aracı, çekiciye aldı. Otomobil, firmanın tespit ettiği bir otoparka çekildi.

"BELEDİYENİN HALİNE ÇOK ÜZÜLDÜK"

Otomobilin tamirini gerçekleştiren oto tamircisi İrfan Çetinkaya, aracın tamirini bitirdiği esnada belediyeye vermeyi beklerken haciz kararıyla karşılaştığını bildirdi. Çetinkaya, "Aracın hacizli olduğunu bilmiyordum, biz aracın tamirini gerçekleştirdik, icralık olduğunu öğrenince taktığımız bazı parçaları aldık. Didim Belediyesinin bu durumuna gerçekten çok üzüldük." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal