Devlet Ziyareti Almanya'ya Pahalıya Patladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayı sonunda Almanya'ya yaptığı ziyaretin Almanya'ya maliyetiyle alakalı bilgiler açıklandı.

07.11.2018-15:34 - (Son Güncelleme: 07.11.2018-15:27) Devlet Ziyareti Almanya'ya Pahalıya Patladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayı sonunda Almanya'ya yaptığı ziyaretin Almanya'ya maliyetiyle alakalı bilgiler açıklandı. Bild Gazetesi Erdoğan’ın ziyareti için Alman Dışişleri Bakanlığı’nın 160 bin eurodan fazla ödeme yaptığını belirtti. Bild gazetesinin haberine göre, Erdoğan’ın Berlin ziyaretinin maliyeti 160 bin euroyu aştı. Haberde, Erdoğan’ın ziyareti sebebiyle alınan güvenlik önlemleri masraflarının bu paraya dahil olmadığının altı çizildi. Bu meblağ ile Erdoğan’ın şerefine Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in verdiği akşam yemeğinin ve protokol masraflarının karşılandığı aktarıldı.

4 BİN POLİS GÖREV BAŞINDA

Bild gazetesinin haberinde Erdoğan'ın ziyareti sebebiyle alınan güvenlik önlemleri masraflarının bu paraya dahil olmadığının altı çizildi. Güvenlik önlemlerinin masraflarının Maliye Bakanlığı’nca incelendiği bilgisi verildi. Erdoğan’ın ziyareti sırasında Berlin'de güvenlik önemleri en üst düzeye yükseltilmiş ve 4 bin 200 polis görev almıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal