Devlet Bahçeli'nin Yeni Tarzı Olay Yarattı!

Geçirdiği birtakım rahatsızlıkların ardından MHP Genel Merkezi'nde yeniden görevinin başına geçen Devlet Bahçeli, yeni tarzıyla olay yarattı.

16.10.2019-12:04 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-12:26)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle önce Ankara'da Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde ardından da Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi gördü.

Geçirdiği  bu rahatsızlıkların ardından  MHP Genel Merkezi'nde yeniden görevinin başına geçen  Devlet Bahçeli,  yeni tarzıyla olay yarattı.

Devlet Bahçeli, 22 günlük tedavisinin ardından MHP Genel Merkezi'nde pazartesi günü mesaisine başladı.Burada partilileri selamlayan Bahçeli'nin, yeni sakal tarzı gözlerden kaçmadı.  Takım elbiselerinin şıklığı ve tıraşlı olması konusunda her zaman kendine dikkat eden MHP Genel Başkanı'nın bu görüntüsü, dikkat çekti.

Yeni tarzı hakkında kendine yöneltilen sorulara şöyle cevap verdi:

"Bayburt ve Erzincan gezilerinde hastalandığını ifade eden Devlet Bahçeli, Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre sakalıyla ilgili de "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar." 

Bununla birlikte Bahçeli, sakalı olan MHP'nin üst düzey yöneticilerinden Yaşar Yıldırım'la fotoğraf çektirirken de "Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal